Examene si certificari Microsoft

Examene si certificari Microsoft

Obțineți ajutorul de care aveți nevoie pentru a avea un job de top. O certificare Microsoft vă poate deschide noi oportunități în domeniul IT și dezvoltării de software.

Acest statut profesional este recunoscut de către angajatorii din întreaga lume, iar noi, în calitate de parteneri Microsoft Silver Learning, deținem instrumentele și experiența necesară pentru a vă ajuta să reușiți în domeniul IT.

Profitați de ofertele noastre speciale, orientarea în carieră și planurile de învățare, special create să vă ajute în legatură cu următorii pași ce trebuiesc parcurși – fie că sunteți la începutul carierei, fie în schimbarea carierei, fie căutați promovarea profesională.

De ce să mă certific?

Pentru că certificările Microsoft deschid porțile către noi oportunități în carieră, asigurând un nivel crescut de satisfacție al angajatului și o stabilitate pe termen lung a componenței echipei.
Metodele de pregătire includ cursuri bazate pe manualele oficiale Microsoft – Microsoft Official Curricullum (MOC) – pe accesul la informațiile publicate de Microsoft Press și, prin flexibilitate, acoperă diverse disponibilități bugetare, de timp și de învățare.

microsoft

 Certificarile Microsoft disponibile

În continuare regăsiți o schema ce vă poate ajuta să alegeți mai ușor calea spre obținerea unei certificări, în funcție de tehnologia dorită sau de nivelul la care vă aflați.