Software Assurance Training Vouchers

Nu lăsați voucherele de training Software Assurance să expire — maximizați investiția în licențierea Microsoft!

Software Assurance Training Vouchers (SATV) vă ajută la creșterea productivității prin acces la cursurile tehnice (Microsoft Official Curriculum) organizate de Learning  Solution pentru profesioniști IT, programatori sau sesiuni demonstrative pentru pregătirea utilizatorilor finali.

Fără a afecta bugetul de training, aceste vouchere vă ajută să intruiți personalul să implementeze, administreze și să ofere suport pentru cele mai noi produse Microsoft, maximizând astfel investiția realizată în tehnologie.

Beneficiile pentru companie

Cu ajutorul voucherelor Software Assunce, compania va putea beneficia de:

Suport în implementarea tehnologiei și creșterea productivității angajaților. Cursurile cresc competența, eficiența și randamentul angajaților. Voucherele SA vă ajută să pregătiți personalul IT pentru a susține demersurile privind infrastructura IT și dezvoltarea, și pentru a ajuta utilizatorii finali să își însușească abilitățile necesare utilizării celor mai noi aplicații software.

Costuri reduse cu trainingul. Cursurile pentru care pot fi utilizate voucherele SA sunt disponibile pe majoritatea tehnologiilor Microsoft și sunt predate, în clasă, de specialiști cu foarte bună pregătire tehnică (Microsoft Certified Trainer), ce dispun permanent de întreaga gamă de produse Microsoft și de acces dedicat la cele mai noi informații tehnologice. Veți beneficia de cea mai bună pregătire — fară să vă fie afectat bugetul de training.

Training de înaltă calitate. Noi vă putem ajuta să creați o strategie optimă de training și să planificați în cel mai eficient mod folosirea voucherelor disponibile.

Puteți utiliza voucherele de training Software Assurance pentru oricare dintre cursurile oferite de centrul nostru de training.
Nu lasați voucherele să expire. Planificați cursurile din timp!

Nu renunțați la această facilitate lăsând voucherele să expire. Voucherele expiră în 180 de zile de la data activării sau odată cu contractul de licențiere. Dacă nu le puteți utiliza până la expirarea contractului, noi vă putem ajuta să le prelungiți valabilitatea.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri: office@learningsolution.ro.

Un voucher de training Software Assurance (SATV) acoperă o zi de curs pentru un participant.