Regulile centrului de testare Prometric

Prometric

Candidatul are obligația să prezinte administratorului centrului de testare DOUA acte de identitate, ambele cu semnatura și cel puțin unul cu fotografie. Verificarea actelor se va face în momentul înregistrării pentru intrarea în examen. Candidatul are obligația de a citi și semna formularul ‘Prometric Testing Center Regulation’.

Prometric Testing Center Regulation

În centrele de testare Prometric, candidații trebuie să respecte următoarele reguli:

 1. Administratorul centrului de testare va monitoriza video și prin vizite în sala de examinare candidatul. Toate sesiunii de examinare sunt înregistrate video și audio.
 2. Candidatul are obligația să prezinte administratorului centrului de testare DOUA acte de identitate, valide, cu fotografie, iar cel puțin unul trebuie să fie semnat. Verificarea actelor se va face în momentul înregistrării pentru intrarea în examen.
 3. La intrarea în sala de testare, candidatul trebuie să semneze fișa de intrare în sală. La fiecare ieșire și reintrare în sală, candidatul va trebui să semneze fișa.
 4. Este interzisă comunicarea, publicarea, reproducerea sau transmiterea oricărei părți din test, sub orice formă, orală sau scrisă, în orice scop.
 5. În sala de testare este interzisă comunicarea între candidați, privitul în celelalte monitoare, materiale de testare sau note scrise.
 6. Este interzisă utilizarea notelor scrise, materialelor publicate sau a altor ajutoare de testare, cu excepția celor permise de vendor.
 7. Este permisă aducerea de dopuri pentru urechi sau folosirea de șervețele furnizate de centrul de testare în sala de testare.
 8. Orice elemente de îmbrăcăminte sau bijuterii care pot fi purtate în camera de testare trebuie sa rămână asupra candidatului. Articolele de îmbrăcăminte sau bijuteriile neacceptate vor fi păstrate de administratorul centrului de testare până la finalizarea examenului.
 9. Este interzisă aducerea produselor personale/neautorizate în camera de testare. Astfel de elemente includ, dar nu sunt limitate la: îmbrăcăminte exterioară, pălării, produse alimentare, băuturi, portmonee, serviete, notebook-uri, ceasuri, telefoane mobile, dispozitive de înregistrare precum și echipamente fotografice. Armele nu sunt permise la centrul de Testare Prometric. Candidatului i se va cere să golească și să întoarcă buzunarele pe dos înainte de fiecare intrare în camera de testare pentru a confirma că nu are asupra sa produse interzise.
 10. Pentru notițe, candidatul va primi la intrarea în sala de testare un noteboard și un creion special. Candidatul are obligația ca la sfârșitul testului să le înmaneze administratorului centrului de testare.
 11. Candidatul trebuie să respecte politica vendorului cu privire la utilizarea telefoanelor în timpul pauzelor programate din timpul testării.
 12. Plecările repetate sau de lungă durată din camera de testare pentru pauze neplanificate vor fi raportate de către TCA.
 13. Candidatul trebuie să aibă un comportament civilizat pe toată durata șederii în centrul de testare. Comportamentul abuziv fața de TCA sau orice alt membru al centrul de testare, poate duce la urmărirea penală.
 14. Pentru a proteja confidențialitatea tuturor candidaților, TCA nu poate  confirma nici nega dacă anumite persoane sunt prezente sau programate la centrul de testare.
 15. Persoanele ce nu au programat un examen nu au permisiunea de a așteptata în cadrul centrului de testare.

Administratorul va porni aplicația de testare și va explica modul de desfășurare al examenului.
Timpul aferent examenului este afisat pe ecran și masurat automat de sistem.
Daca în timpul examenului apar anumite probleme care influenteaza rezultatul examenului, candidatul are obligația de a anunța administratorul centrului de testare.
Administratorul nu poate raspunde la întrebari specifice examenului.

La terminarea examenului, rezultatul va fi afișat pe ecran și tipărit automat.
În cazul în care un candidat încearcă să trișeze, rezultatul examenului va fi anulat, la fel și toate certificările obținute de la respectivul vendor.

Pentru Microsoft Certification Exam demo, faceți click aici.