Certificari Pearson VUE

Pearson VUE oferă o suită completă de servicii precum dezvoltarea și livrarea de examene de certificare prin intermediul Channel Posters_A2_01 centrele de testare aflate în peste 175 de țări. Printre companiile ce au ales Pearson VUE ca furnizor de examene pentru tehnologiile lor se numără Microsoft, Adobe, Cisco, Exin, CompTIA. Lista completă o găsiți aici.

Pearson VUE, parte a Pearson PLC, este liderul global pe piața soluțiilor de testare în sectorul academic, guvernamental și profesional, livrând peste 10 milioane de teste anual în peste 5000 de centre din 175 de țări.

În calitate de Pearson VUE® Authorized Test Center, vă invităm la centrul nostru de testare pentru a vă valida cunoștințele pe tehnologiile dorite.

Ne mândrim cu furnizarea unui mediu de testare confortabil, liniștit, prietenos și sigur. Vă oferim cea mai bună șansă de succes în experiența dvs. de testare.

Examenele se susțin în limba engleză (sau într-o limbă de circulație internațională) și se programează la cererea candidaților, cu minim 48 de ore (2 zile lucrătoare) înainte de ziua stabilită pentru testare.

Detalii despre examene puteți solicita contactându-ne la adresa de e-mail: office@learningsolution.ro sau la numărul de telefon: + 4021 310 53 37, +40748.11.23.23.

Pentru programarea unui examen, candidatul trebuie să completeze formularul de înscriere.

Ora de susținere a examenului va fi stabilită de comun acord, în limita locurilor disponibile din sala de testare, în intervalul orar 9:30-17:30.

Plata examenelor se efectuează anticipat, prin ordin de plată sau numerar la sediul nostru, înainte de începerea examenului.

În ziua examenului, candidatul se va prezenta la sediul nostru din Strada Transilvaniei, nr. 24, parter, Sector 1, București cu cel puțin 15 minute înainte de ora la care a fost programat examenul. În cazul în care candidatul nu se prezintă la ora stabilită, examenul va fi anulat iar taxele de examinare nu vor fi returnate.

În cazul în care, candidatul dorește să reprogrameze examenul, trebuie să contacteze administratorul centrului de testare cu minim 24 de ore (o zi lucrătoare) înainte de data la care a fost programat.