Microsoft Technology Associate (MTA)

MTA: IT-ul începe de aici!

Trainingul și certificările Microsoft Technology Associate (MTA) oferă abilitați tehnice esențiale și certificări recunoscute în domeniul IT celor care tocmai și-au început cariera în acest domeniu sau celor ce doresc să înțeleagă conceptele fundamentale ale IT-ului. Competențele dezvoltate prin MTA se referă la dobândirea unor cunoștințe practice de utilizare a tehnologiilor Microsoft pentru rezolvarea provocărilor din afaceri și reprezintă  poarta de acces către certificările avansate Microsoft, certificări prin care se disting cei mai buni programatori sau profesioniștii IT.

Cererea pentru forță de muncă certificată tehnic

Tehnologia joacă un rol din ce în ce mai critic în afaceri. De la e-mail la comerțul electronic și de la desktop la cloud, companiile sunt mai orientate ca niciodată către tehnologie. Prin urmare, cererea de personal calificat, care să înțeleagă conceptele tehnologice de bază, este foarte mare și în continuă creștere.  Conform unui studiu realizat de specialiști în statistică, 50% din locurile de muncă actuale necesită un anumit grad de abilități tehnologice. Aceeasi experți spun că procentul va crește la 77% în următorul deceniu.

Îmbunătățirea abilităților IT și posibilitatea găsirii unui loc de muncă

MTA începe cu un training în clasă sau online prin care se pune baza conceptelor tehnologice esențiale și a modului în care tehnologiile Microsoft ajută la atingerea obiectivelor de business. Veți obține informații importante despre componentele unei infrastructurii IT, de la concepte de bază despre rețea și securitate, la servere, desktop-uri si baze de date.  Cei ce aspiră la o carieră în dezvoltare software își vor construi competențe cheie pe Windows, HTML5, Mobile, .NET etc.

Odată instruit, puteți susține o serie de examene de certificare, iar în urma promovării acestora veți obține primele certificări Microsoft. Pentru orice angajator certificări MTA sunt dovezi clare ale competențelor deținute și dovedesc abilitățile gata de a fi puse in practica la nivel de enty-level.

Deveniți un angajat mai productiv și mai apreciat

Dacă aveți deja un loc de muncă, MTA va poate oferi cunoștințe fundamentale de IT de care aveți nevoie pentru a putea contribui la luare deciziilor tehnice și de business într-un mod semnificativ. După obținerea certificării de MTA, veti putea contribui la reducerea decalajului dintre business și IT, prin îmbunătățirea comunicării, colaborării și productivității. Veți deveni un contribuitor mai de încredere și mai apreciat în cadrul organizației.

MTA Skills Development RoadmapMTAk
Poarta de acces spre o carieră plină de satisfacții  în IT

Certificarea MTA reprezintă prima treaptă spre certificările avansate Microsoft. MTA este primul pas esențial și  înțelegerea de bază de care aveți nevoie pentru a continue cu succes spre acreditările  MCSA, MCSE și MCSD. Pentru mai multe informații legate de certificări accesați link-ul: www.microsoft.com/learning/certification.

Un mod inteligent, rapid, la prețuri accesibile, de a vă diferenția

Cu MTA vă construiți competențele necesare în domeniul tehnologiei, competențe ce vă vor ajuta să vă începeți cariera, să găsiți un nou loc de muncă, sau să deveniți mai productiv la cel pe care îl aveți deja. Îmbunătățiți-vă CV-ul, creșteți-vă încrederea în dumneavoastră și faceți primul pas spre o carieră plină de satisfacții în tehnologie cu MTA.